Mihai Traistariu, la un pas de sinucidere

De: Mia Nicolescu / 17.01.2012, 08:11
Mihai Traistariu, la un pas de sinucidere
Cantaretul Mihai Traistariu a vrut sa se sinucida, aruncandu-se in mare, din dragoste.

Mihai Traistariu s-a inscris, anul trecut, la Facultatea de Actorie „Ovidius, din Constanta, pentru a scapa de timiditate, insa, cu timpul, a prins drag de aceasta meserie, motiv pentru care nu rateaza niciun curs, iar rolurile parca i se potrivesc ca o manusa.

Cand a aflat ca va interpreta rolul unui sinucigas, Traistariu a stiut perfect sa intre in pielea personajului, fara prea mult regie, dat fiind faptul ca, pe cand avea doar 20 de ani, a vrut sa incheie socotelile cu viata, dupa ce a suferit o deceptie in dragoste.

Atunci, s-a urcat pe stanci, la Costinesti, a privit marea, insa, in ultimul moment, s-a trezit la realitate. Desi a ingropat aceasta urata amintire, Mihai Traistariu stie foarte bine ce se afla in mintea unui om ajuns la disperare, asa ca interpreteaza cu succes rolul primit.

Mihai Traistariu

„Pot spune ca am scapat de timiditate, de asta m-am si inscris. Am luat si bursa de merit, un milion si cinci sute de mii vechi, dar i-am donat facultatii, mi-a fost rusine sa-i iau. Am zis sa ne ia noua ce ne trebuie, matura, ibric de cafea si altele. Am 16 examene in sesiunea asta si joc trei roluri – sunt un batran bogat, un pianist indragostit de eleva lui in varsta de 16 ani si un sinucigas. Imi place de mor”, a declarat Mihai Traistariu, care a fost admis primul pe lista, cu media 9,50.