Mihai Trăistariu, pentru prima dată pe tocuri, la “Te cunosc de undeva!”

De: Cristiana Trifu / 12.09.2018, 12:08
Mihai Trăistariu, pentru prima dată pe tocuri, la “Te cunosc de undeva!”
Mihai Trăistariu încalţă pentru prima dată pantofii cu toc sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, când se transformă în celebra soprană Maria Callas.

“Până să intru pe scenă, am mers în culise vreo două ore încontinuu cu acei pantofi cu toc cui, de 8 centimetri. Trebuia să merg încet, ca să nu mă dezechilibrez şi să cad. Într-un final, am reuşit să mă descurc destul de bine.”, spune Mihai.

Lentilele de contact i-au făcut însă oareşce probleme. “Le suport destul de greu. De aceea, în cele 14 ore cât am stat cu lentilele de contact, a trebuit să îmi pun picături în ochi din oră în oră”, mai spune el.

Mihai Trăistariu a pregătit cu multă atenţie acest personaj. A repetat zi de zi, de dimineaţă până seara, atât acasă, cât şi la Academia de Muzică pe care o deţine la Constanţa. Ba chiar, spune el, a luat lecţii de la o soprană din Constanţa.

Cum vor aprecia juraţii Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan transformarea lui Mihai Trăistariu în Maria Callas, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 20.00, în show-ul “Te cunosc de undeva!”, prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

 


 

Tags: