Mihail Boldea:”Nu trebuie să mă caute ei pentru că vin eu”

Apropo.ro / 24.03.2012, 09:00
Mihail Boldea:
Deputatul Mihail Boldea a declarat, pentru gandul.info, că se află în Congo și că procurorii DIICOT cunoșteau acest lucru. El va reveni în țară săptămâna viitoare.

Deputatul Mihail Boldea a declarat, pentru gandul.info, că se află în Congo, că procurorii DIICOT cunoșteau acest lucru și i-au permis să plece. El va reveni în țară, de bunăvoie, săptămâna viitoare.

Reporterul de la gandul.info a fost apelat, vineri, la ora 17.47, de pe un număr cu prefix de Kenya, de către deputatul Boldea, care i-a transmis „Sunt eu, sună-mă pe numărul ăsta”.

„Nu sunt în Kenya, sunt în Congo. Am venit cu avionul în Kenya și am plecat cu mașina în Congo. Am intrat pe internet acum și am văzut declarațiile lui Băsescu. Nu trebuie să mă caute ei pentru că vin eu”, a spus Boldea, contactat de jurnalist.

„Sunt un om liber. Pe 16, m-am dus la DIICOT i-am zis procurorului că plec și mi-a zis pleacă. M-au mai chemat și pe 23 decembrie și pe 24 am plecat la schi”, a mai spus Boldea.

„O măgărie, făcută de Roberta și de Buda. Trebuiau cinci zile, să mă cheme și pe mine (la comisia juridică-n.r.) Este un circ tot dosarul ăsta. Despre ce vorbim? Falsuri? Este incredibil ce se întâmplă. Nu se poate așa ceva. Hotărârile judecătorești bune, nu contează că un judecător le-a analizat. E un circ ce se face la televizor. Voi veni eu, nu să mă caute ei”, a mai declarat Mihail Boldea.

Citește mai multe detalii despre cazul Mihail Boldea, pe Gandul.info