Mihail deschide seria de toamnă a concertelor BT Live din Control

De: Alexandra Necsoiu / 09.10.2018, 12:55
Mihail deschide seria de toamnă a concertelor BT Live din Control
După o vară plină, în care piesele sale s-au regăsit în cele mai importante topuri muzicale din Italia, şi după un moment foarte apreciat pe scena de la Untold 2018, Mihail deschide seria concertelor live devenite deja tradiţie în Control. Aşa se face că joia aceasta, pe 11 octombrie, de la ora 21.00, artistul poate fi ascultat live la Bucureşti, într-un concert care va reuni sound-uri mai noi şi mai vechi, mixate într-un concept muzical fresh şi urban.

Cei care vor veni joi seara în Control vor avea parte de o întâlnire cu un nou concept de show marca Mihail, care, pe lângă amprenta inconfundabilă a artistului, aduce şi un touch de muzică electronică, alternativ şi pop. Această direcţie muzicală a fost de altfel marcată şi prin lansarea recentă a conceptului “End Of Summer Session”, ce include piese ca “Slow Train”, “Guess It’s On You” şi “Intro”.

Mihail – End of Summer Session
https://www.youtube.com/watch?v=D_Fwjr813n4

Apreciat pentru talentul său artistic complet, de compozitor şi cântăreţ, Mihail este una dintre cele mai curajoase şi în acelaşi timp sensibile apariţii de pe scena muzicii româneşti actuale, care a fermecat publicul cu un timbru vocal inconfundabil şi un sound aparte. Hit-ul „Mă ucide ea”, un mix de funk, blues şi pop, l-a adus în atenţia publicului din România şi a devenit repede un real succes, piesa fiind desemnată a doua cea mai difuzată piesă din 2016, acumulând pâna în momentul de faţă aproape 70 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Influenţele indie-alternative din creaţiile sale au apărut odată cu „Simt că ne-am îndepărtat”, piesă ce reprezintă primul pas spre „reinventarea” artistului, direcţie ce se continuă cu single-ul “Who You Are”. Lansată în 2017, piesa “Who You Are” a marcat primul succes internaţional al lui Mihail, piesa cucerind topurile din Italia, unde a fost premiată cu discul de aur, aducându-i totodată şi trofeul “Top Of  The Top” din cadrul festivalului Sopot – Polonia.
www.facebook.com/Mihail.Oficial/
www.instagram.com/mihail.official/
www.mihailofficial.com

Line-up-ul acestui sfârşit de an al tradiţionalelor seri de joi BT Live din Control reuneşte 3 nume consacrate ale scenei muzicale din Republica Modolva – Mihail, Cuibul, Zdob şi Zdub – cu invitaţii lor, alte trei nume reprezentative ale peisajului muzical autohton.

BT Live MIHAIL
Special guest: Helen
live @ CONTROL
Open doors: 20.00h
Intrare: 50 lei
Biletele la concert vor fi disponibile în avans, online pe Eventbook.ro, dar şi în seara evenimentului, la intrarea în club.