Mihalcea a semnat

Apropo.ro / 17.12.2001, 08:03
Mihalcea a semnat
Adrian Mihalcea, a fost transferat la echipa italiana de divizie secunda Genoa 1860, cele doua cluburi intelegandu-se ca suma de transfer sa fie de un milion de euro, a declarat purtatorul de cuvint al gruparii dinamoviste, Ionel Culina. Banii vor fi achitati de gruparea italiana in doua


Adrian Mihalcea, a fost transferat la echipa italiana de divizie secunda Genoa 1860, cele doua cluburi intelegandu-se ca suma de transfer sa fie de un milion de euro, a declarat purtatorul de cuvint al gruparii dinamoviste, Ionel Culina.

Banii vor fi achitati de gruparea italiana in doua transe egale, in iulie, respectiv in decembrie 2002. De asemenea, echipa dinamovista va efectua, in contul acestui transfer, un turneu de pregatire la Genova, dupa data de 8 august.

Transferul lui Mihalcea s-a incheiat simbata seara, actele fiind semnate din partea clubului Dinamo de directorul executiv Cristian Borcea. Mihalcea il va avea coechipier la Genoa pe mijlocasul român Paul Codrea

Impresarul Victor Becali a precizat ca Mihalcea va efectua in zilele urmatoare vizita medicala, dupa care va semna contractul.
Sursa:www.mediafax.ro