Mihali si-a dat demisia de la Universitatea Cluj! (GSP)

Apropo.ro / 31.03.2009, 08:42
Mihali si-a dat demisia de la Universitatea Cluj! (GSP)
Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Gheorghe Mihali, si-a dat luni demisia, in urma unui conflict cu un grup de suporteri, scrie GSP.

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Gheorghe Mihali, si-a dat luni demisia, in urma unui conflict cu un grup de suporteri.

Consiliul de Administratie al clubului Universitatea Cluj stabilise luni reconfirmarea in functie a lui Gheorghe Mihali, acesta avand ca obiectiv obtinerea a 7 puncte din urmatoarele 7 meciuri, in caz contrar contractul sau urmand sa fie reziliat.

Mihali a mers luni la antrenamentul echipei, dar dupa ce a iesit cu jucatorii pe teren un grup de suporteri a venit la stadion si a inceput sa il conteste, cerandu-i demisia.

Dupa doar 7 minute, antrenorul a dispus intreruperea sedintei de pregatire si s-a indreptat impreuna cu fotbalistii spre vestiare, urmat de fanii clujeni, care au continuat sa il conteste.

La iesirea de la cabine, Mihali le-a spus suporterilor sa nu isi faca griji, pentru ca va pleca de la formatie, si l-a sunat in acest sens pe directorul general al clujenilor, Teodor Pop, pe care l-a anuntat ca isi da demisia.

Mai multe detalii despre demisia lui Mihali, pe Infosport.ro

Sursa foto: Mediafax