Mii de suporteri ai Barcelonei la Paris

Apropo.ro / 17.05.2006, 16:07
Mii de suporteri ai Barcelonei la Paris
Mii de suporteri ai echipei FC Barcelona se îndreptau, miercuri, spre Paris, pentru a asista la finala Ligi Campionilor în care formația catalana va întâlni pe Arsenal Londra. Regele Juan Carlos și Regina Sofia urmeaza sa mearga la Paris pentru a asista la meci, la fel ca

Mii de suporteri ai echipei FC Barcelona se îndreptau, miercuri, spre Paris, pentru a asista la finala Ligi Campionilor în care formația catalana va întâlni pe Arsenal Londra.

Regele Juan Carlos și Regina Sofia urmeaza sa mearga la Paris pentru a asista la meci, la fel ca și premierul Jose Luis Rodriguez Zapatero, mare suporter al gruparii catalane.

Peste 50 de curse aviatice speciale au fost pus la dispoziție, miercuri dimineața, pentru 9.000 de suporteri, în timp ce o „caravana” de aproape o suta de autocare, plecata, marți seara, sub organizarea Automobil Club din Catalunia, era așteptata în capitala Franței.

Aproximativ 21.000 de suporteri ai Barcelonei urmeaza sa asiste, miercuri seara, pe Stade de France, la „Duelul Coloșilor”, așa cum a numit cotidianul As acest meci dintre Barcelona și Arsenal, dar și dintre jucatorii Ronaldinho și Thierry Henry.

O mișcare a tinerilor separatiști catalani a anunțat ca va distribui pe Stade de France 5.000 de banderole cu mesajul „Catalonia is not Spain” (Catalunia nu este Spania). Clubul din Barcelona a fost deja sancționat de UEFA pentru apariția acestui slogan pe stadionul sau, Camp Nou.

Potrivit cotidianului As, prețul biletelor pentru finala vândute „la negru” ajunsesera pâna la 6.000 de euro, marți, la Paris.

Finala Ligii Campionilor dintre echipele FC Barcelona și Arsenal Londra va avea loc, astazi, de la ora 21.45, pe Stade de France din Paris, fiind transmisa în direct de Pro TV.

Mediafax