Mike Colter i se alătură lui Gerard Butler în distribuția thrillerului „The Plane”

De: Nicoleta Lepădatu / 04.08.2021, 07:08
Mike Colter i se alătură lui Gerard Butler în distribuția thrillerului „The Plane

Mike Colter se alătură și el proiectului „The Plane”. Actorul urmează să facă parte din distribuția thrillerului Lionsgate, care îl are în rol principal pe Gerard Butler în rolul unui pilot erou aflat într-o situație extrem de periculoasă.

Jean-François Richet regizează „The Plane”, care îl are cap de afiș pe Gerard Butler în rolul pilotului Brodie Torrance. Acesta reușește să ducă la capăt o sarcină eroică, aterizând în siguranță cu o aeronavă avariată de furtună într-un teritoriu ostil. Problema este că toți se trezesc amenințați de pirați militanți, care vor să îi ia pe toți ostatici. În timp ce toată lumea caută aeronava dispărută, Brodie trebuie să se ridice la înălțime și să-și păstreze pasagerii în siguranță până la sosirea ajutorului.

Mike Colter îl va interpreta pe Louis Gaspare, un fost militar profesionist, extrădat în Canada sub acuzația de omucidere, când accidentul de avion îi lasă pe toți vulnerabili pe o insulă periculoasă aflată departe de orice.

„Mike va fi un plus captivant la film. Oricine este familiarizat cu munca lui știe că are un talent carismatic și o forță formidabilă și suntem încântați să-l luăm la bordul „The Plane”, a spus regizorul Richet într-o declarație de presă.

Se așteaptă ca producția să înceapă la sfârșitul acestei luni în Puerto Rico.

Charles Cumming, JP Davis și Matt Cook au scris scenariul, bazat pe cartea lui Cumming, care este și autor de romane polițiste. „The Plane” este produs de Lorenzo di Bonaventura și Mark Vahradian de la Di Bonaventura Pictures, Marc Butan de la MadRiver Pictures și Butler și Alan Siegel de la G-BASE. Printre producătorii executivi se numără Michael Cho, Tim Lee, Gary Raskin, Alastair Burlingame și Vicki Dee Rock. Luillo Ruiz este coproducător.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Gerard Butler dă în judecată Image/Millennium Films, pentru 10 milioane de dolari