Mike Diamondz invită fetele pe ringul de dans, în noul său single: “Girl I Want You”!

De: Cătălina Matei / 04.08.2014, 07:30
Mike Diamondz invită fetele pe ringul de dans, în noul său single: “Girl I Want You”!
Ţinute excentrice, patru fete pe role, un DJ pus pe soţii şi un dram de nebunie fac ingredientele unei aventuri de neuitat, aceasta este reţeta pe care Mike Diamondz ne-o recomanda în noul său videoclip, “Girl I Want You”.

Începutul romantic al piesei nu trebuie să ne inducă în eroare, în spatele acordurilor nostalgice sta o poveste pasională de dragoste, născută din ritmurile unei veri trecute.

“Piesa am scris-o împreună cu Mario Stoica, cu gândul la acele clipe nebune pe care nu le poţi uita dintr-o iubire.  Avem fiecare dintre  noi măcar o poveste de acest fel, iar nostalgia vine în urma realităţii ca majoritatea se termina…”, spune artistul.

“Am urmărit că ritmul să se schimbe pe parcursul piesei tocmai pentru aşa văd eu dragostea, ca un montagne russe cu suişuri şi coborâşuri, dar niciodată fără o doză de nebunie”, completează Mike.


Dacă te-ai trezit în această dimineaţă plictisit şi fără vreun plan anume, încearcă reţeta lui Mike: îmbracă-te într-un mod neaşteptat, da-ţi frâu liber imaginaţiei şi gândeşte-te ca ziua aceasta nu se va mai repeta. Fă ceva demn de pus în calendar!

Videoclip produs de NGM Media / Roton.

Regizor: Bogdan Păun