Mike Tyson: ”Am fost abuzat și batjocorit în copilărie”

De: Carmen Ulian / 01.11.2014, 18:00
Mike Tyson: ''Am fost abuzat și batjocorit în copilărie''
Mike Tyson a declarat public că a fost abuzat sexual pe când avea 7 ani, de un necunoscut care l-a acostat pe stradă.

Starul Mike Tyson își amintește cu durere de perioada copilăriei sale, care ar fi trebuit să fie cât se poate de frumoasă. Vedeta spune că pe la vârsta de 7 ani un bărbat necunoscut l-a luat de pe stradă. Nici nu avea habar de ce urma să i se întâmple și nici nu a avut timp de reacție.

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unui interviu acordat SiriusXM. Tristețea încă se simțea în glasul său când vorba de trecut. Nu l-a mai văzut niciodată de atunci, însă momentele de acum 41 de ani au fost groaznice.

”Eram un copil, nu știam ce să fac. Am fost abuzat în toate modurile. M-a furat efectiv de pe stradă. M-a abandonat apoi ca pe un lucru folosit și nu l-am mai văzut de atunci”, spune Mike. Din nefericire, Tyson nu a spus nimic nimănui, nici familiei sale, nici poliției care ar fi putut prinde pedofilul.

Mike mai spune că nu știe cât de mult l-a schimbat această experiență. În 1992 el a fost condamnat pentru viol, la trei ani de închisoare. El a mai declarat că nu-i este rușine cu nimic din trecutul său.