Mike Tyson și-a prins soția în pat cu Brad Pitt!

De: Gabriela Voicu / 04.12.2012, 10:30
Mike Tyson și-a prins soția în pat cu Brad Pitt!
Fostul pugilist Mike Tyson și-a amintit de mariajul său din anii '80 și a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate care îl pun într-o lumină nefavorabilă pe actorul Brad Pitt.

Fostul pugilist Mike Tyson a făcut dezvăluiri-șoc. De curând, sportivul a declarat că, la un moment dat, și-a prins nevasta în pat cu actorul Brad Pitt. Episodul a avut loc la sfârșitul anilor ’80 și, din fericire, nu s-a lăsat cu victime.

Mike Tyson urmează o serie de ședinte de terapie care îl obligă să își rememoreze și să își recunoască trecutul. El a vorbit despre fosta lui soție în emisiunea lui Conan O’Brien.

Mike și Robin Givens s-au căsătorit în 1988 și au divorțat după doar trei luni, Tyson fiind acuzat de agresiune fizică.

„Era în perioada în care făceam demersuri să divorțez de soția mea de atunci, Robin Givens. Nu mai locuiam împreună dar, în fiecare zi, înainte să merg la avocat și să îi spun că Robin e o scroafă și că ma fură, mergeam acasă la ea și făceam sex. Într-o zi, însă, cineva mi-o luase înainte. Brad Pitt ajunsese mai devreme decât mine”, și-a amintit Tyson. „Am turbat de furie când i-am văzut în pat, împreună. Trebuia să vedeți ce față a făcut el când a dat cu ochii de mine”, a adăugat fostul pugilist.

Mike Tyson este încă afectat de ceea ce s-a întâmplat și susține că Brad Pitt a avut legături cu soția lui atât înainte de mariaj, cât și după ce aceștia au divorțat.