Mike Tyson: „Sunt pe moarte!” (Video)

De: Gabriela Voicu / 25.08.2013, 14:33
Mike Tyson:
Mike Tyson a făcut o declarație cutremurătoare într-o conferință de presă. Află de ce este fostul pugilist pe moarte!

Mike Tyson a făcut o declarație cutremurătoare într-o conferință de presă în care trebuia să promoveze Friday Night Fights de la ESPN în Verona, New York. Fostul pugilist a dezvăluit că este în continuare dependent de alcool și droguri și că este la un pas de moarte din această cauză.

„Sunt un tip rău uneori. Am făcut multe lucruri rele și vreau să fiu iertat. Vreau să îmi schimb viața, vreau să trăiesc în alt mod acum, fără vicii. Nu vreau să mor. Sunt la un pas de moarte pentru că sunt un alcoolic depravat” a spus Tyson. El a adăugat că nu a mai consumat alcool sau droguri în ultima săptămână, lucru pe care îl considera un miracol.


Tyson a mai dezvăluit că a vrut să se sinucidă în 2009 după moartea fiicei lui de doar 4 ani: „Nu credeam că o să mai fiu pe această lume pentru mult timp. Plănuiam să îmi iau viața. Luam supradoză în fiecare seară. Nu îmi venea să cred – mă trezeam. Viața e diferită pentru mine. A trebuit să mă schimb. A fost un iad, dar sunt fericit să fiu în viață” a spus cel care în 1986 devenea cel mai tânăr campion mondial la categoria grea după ce l-a învins la 20 de ani pe Trevor Berbick pentru centura WBC.