Mike Tyson va juca in filme indiene

Apropo.ro / 05.06.2007, 12:31
Mike Tyson va juca in filme indiene
Campionul categoriei grele, Mike Tyson, a declarat ca doreste sa faca ceva nou, de data aceasta, filme indiene. Dupa ce el a jucat intr-o scena muzicala dintr-o noua comedie, Tyson a spus ca s-a simtit foarte bine, manifestandu-si astfel interesul cat mai mare pentru

Campionul categoriei grele, Mike Tyson, a declarat ca doreste sa faca ceva nou, de data aceasta, filme indiene. Dupa ce el a jucat intr-o scena muzicala dintr-o noua comedie, Tyson a spus ca s-a simtit foarte bine, manifestandu-si astfel interesul cat mai mare pentru industria cinematografica din India. (news.yahoo.com)

Conform celor spuse de fostul campion, Firoz Nadiadwala, producatorul „Fool n Final”, l-a abordat pentru un nou rol, prezentandu-i un nou scenariu.

Tyson, 40 de ani, a dansat pe muca indiana intr-o scena muzicala filmata timp de 2 zile in Las Vegas.

Scena a fost filmata in Las Vegas, si nu in India cum s-a dorit initial, din motive de securitate, a Mike Tyson fiind judecat pentru posesie de droguri si conducere sub influenta substanelor interzise.

Un judecatoru din Phoenix i-a acordat sportivului permisiunea pentru a se deplasa in Las Vegas, insa numai atat. Tyson si-ar fi dorit ca in aceasta vara sa se deplaseze in India cu ocazia noilor filmari.

Alex Torek

Tags: