Miki, coșmar pe Calea Victoriei

Apropo.ro / 04.03.2005, 11:02
Miki, coșmar pe Calea Victoriei
De abia operata de apendicita, pe un frig infernal, desculța pe o scena plina de așchii... Acestea au fost condițiile în care Miki a filmat ultimul ei videoclip la piesa "Jumatate". Și totuși... ce daca pare și chiar este destul de dificil sa arați bine


De abia operata de apendicita, pe un frig infernal, desculța pe o scena plina de așchii… Acestea au fost condițiile în care Miki a filmat ultimul ei videoclip la piesa „Jumatate”.

Și totuși… ce daca pare și chiar este destul de dificil sa arați bine și mereu fresh în asememnea momente. „Trebuia sa filmez, n-am avut ce sa fac. Și așa eram în întârziere cu filmarile”, ne-a declarat cântareața amuzându-se de ceea ce-și aducea aminte.

Filmarile s-au țint în doua locații, pe strada, pe lânga Palatul Telefoanelor și pe scena Teatrului Național. Regizorul Florin Botea cu care a lucrat și la videoclipul „Mi-e ST de tine” pregatise 20 de ore de filmari aproape infernale.

„Dupa ce ca era un frig îngrozitor iar eu purtam o bluzița aproape minuscula, am mai și deranjat un sfert din Calea Victoriei”, s-a confesat, puțin stânjenita Miki. Lumea trezita de zgomotele facute de aparatura mutata de colo-colo nu s-a ferit sa iasa la fereastra și sa reclame sunetele insuportabile, dupa cum a aflat Apropo TV de la artista. Cu toate acestea, filmarile au avut parte și de o întâmplare haioasa.

O batrânica a crezut ca mulțimea și camerele sunt acolo datorita unui eveniment oficial și a înțeles ca Televiziunea îl aștepta pe Traian Basescu. Drept care, s-a așejat lânga echipa și a început sa le povesteasca despre greutațile prin care trece. Pâna la urma s-a prins însa ca gașca de acolo nu avea nici o legatura cu președintele, așa ca a plecat bombanind.

La filmarile din incita Teatrului Național artista a facut cunoștiința cu chinurile mersului fara nimic în picioare prin mizerie și așchii.

Citește articolul în întregime, doar în

Tags: