Mila Kunis, dezvăluiri despre sarcină și logodna cu Ashton Kutcher

Apropo.ro / 12.05.2014, 15:00
Mila Kunis, dezvăluiri despre sarcină și logodna cu Ashton Kutcher
Considerată una dintre cele mai frumoase femei în viață, actrița Mila Kunis va da naștere unei fetițe în partea a doua a acestui an.

Frumoasa americancă, de origine rusă, a fost invitată la show-ul de televiziune al Ellenei De Generes, unde a confirmat logodna cu actorul Ashton Kutcher și faptul că este însărcinată.

Mila a pus capăt, astfel, numeroaselor speculațiilor pe seama relației avute cu partenerul ei din serialul „That 70”s Show”. Printre altele, Mila Kunis s-a declarat încântată că a reușit să ascundă de ochii lumii, pentru câteva luni bune, atât logodna cu Ashton Kutcher, cât și faptul că este însărcinată.

Mila susține că, de când a rămas însărcinată, are poftă să mănânce cât mai multă varză murată. Pune acest aspect pe seama originilor sale rusești, dar spune că este un obicei care îi provoacă mari probleme „pentru că varza murată are un miros dezgustător și se întinde prin întreaga casă. Regret că nu am pofte pentru înghețată, de exemplu. Mirosul ei este mult mai plăcut”.

Mila Kunis a luat în calcul posibilitatea de a naște natural, acasă, și a urmărit mai mult documentare pe această temă. În cele din urmă a decis că este mai potrivit să nască la spital, pentru a evita eventuale probleme grave.