Mila Kunis, înșelată de Ashton Kutcher

Apropo.ro / 19.03.2013, 11:00
Mila Kunis, înșelată de Ashton Kutcher
Pe când o lume întreagă aștepta nunta lor, Ashton Kutcher a fost surprins în compania altei femei decât viitoarea sa soție, Mila Kunis. Să urmeze despărțirea?

Ashton Kutcher a fost surprins de paparazzii în compania unei tinere, într-un club din Texas.

Ashton nu poate fi un bărbat loial, cel puțin asta ne-a oferit prin acțiunile sale de până acum.

La fel cum a făcut cu Demi Moore, Kutcher repetă greșeala. Cea care a dat publicității vestea că actorul nu este cuminte este aceeași femeie cu care a înșelat-o pe Demi: Sara Leal.

Pe când Ashton și Demi urmau să aniverseze șase ani de mariaj, Sara Leal a scos la iveală o serie de fotografii compromițătoare, imagini în care Ashton chiar apărea îmbrăcat extrem de lejer…în pijamale.

Acum, Sara iese din nou la atac cu vorbe despre Kutcher și o avertizează pe Mila Kunis că ar trebui să se aștepte la orice din partea iubitului ei.

În ambele cazuri, Sara Leal știe fiecare pas pe care actorul îl face, și mai ales cu cine, când și are și imagini doveditoare. Ea insiunează că Ashton are o aventură cu o tipă pe care a cunoscut-o recent, dar nu spune detalii despre ea.

Sara spune că deși imaginile cu Ashton par inocente s-ar putea ca personajul principal să aibă și o altă relație în afara celei cu Mila Kunis.

Paparazzii, ba chiar și Sara, sunt convinși că Ashton și femeia agățată în bar au încheiat seara într-o cameră de hotel… așa cum au știut ei mai bine.