Mila Kunis, logodită și însărcinată cu Ashton Kutcher

Apropo.ro / 28.02.2014, 16:10
Ashton Kutcher și Mila Kunis s-au logodit săptămâna aceasta. Paparazzii au surprins-o pe Mila cu o burtică... de gravidă.

Ashton Kutcher și Mila Kunis au o relație din 2012, la aproape un an de la despărțirea lui Kutcher de Demi Moore. Divorțul de Demi s-a finalizat în 2013.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

În tot acest timp, cei doi tineri s-au iubit ca nimeni alții, și-au făcut planuri de nuntă și iată că momentul nunții este acum cu mult mai aproape. Săptămâna aceasta, Mila a primit inelul de logodnă de la viitorul ei soț.

Mila

O sursă a confirmat zvonurile pentru US Weekly: „Este îndrăgostită nebunește de el. Își doresc să fie împreună și să-și întemeieze o familie”.

Paparazzii au surprins într-o fotografie și inelul de logodnă de pe mâna vedetei. Mila nu a mai fost căsătorită până acum. A avut o relație de 8 ani de zile cu Macauley Culkin.

O surpriză și mai mare decât vestea logodnei este aceea că s-ar părea că Mila este și însărcinată, dacă aruncâm o privire spre burtica ei ce are dimensiunile precum ale unei femei însărcinate. Pare că a mai luat și ceva kilograme în plus și poartă haine care să ascundă burtica.  Acest zvon nu a fost deocamdată confirmat de viitorii părinți care își doresc copii împreună. Dacă nu este însărcinată, punem kilogramele în plus pe seama traiului bun alături de viitorul soț.

Mila

Mila și Ashton s-au cunoscut pe platourile de filmare de la serialul „That ’70 show” în care au apărut amândoi. Acum locuiesc într-o casă ce a costat 10,8 milioane de dolari și unde le place să facă totul împreună – de la gătit până la… sport.