Miley Cyrus a anulat nunta

Apropo.ro / 07.03.2013, 18:17
Miley Cyrus a anulat nunta
Seara Oscarurilor a fost una de groază pentru Miley Cyrus, care, după ce s-a distrat de minune la after party-ul organizat de Elton John împreună cu prietenele ei Kelly Osbourne şi Kim Kardashian, a aflat că logodnicul său şi-a petrecut noaptea cu o altă actriţă.

La doar câteva ore de la încheierea petrecerilor, paparazzi au publicat pe internet imagini cu Liam Hemsworth, care pleca in miez de noapte de la un eveniment cu January Jones într-o locaţie în care se presupune că şi-ar fi făcut de cap. „După Chateau Marmont, cei doi au mers la o petrecere privată. January a stat numai lângă el şi spre dimineaţă i-a spus că este extrem de chipeş. El i-a răspuns că nu poate să facă asta acolo şi mai apoi au fost văzuţi ieşind, ţinându-se de mână, şi sărutându-se pe unul dintre holurile vilei. Ea era beată, iar situaţia nu părea deloc una potrivită”, a dezvăluit o sursă pentru revista Life & Style Weekly.

Potrivit aceleiaşi reviste, la auzul acestor informaţii Miley ar fi luat-o pur şi simplu razna şi ar fi spus că dacă ar exista o dovadă clară şi de necontestat a infidelităţii lui Liam, ar anula nunta.

Aceasta nu ar fi însă prima dată când Liam a călcat strâmb faţă de fosta vedetă Disney, un site de peste ocean susţinând ca actorul din Hunger Games a fost recent văzut flirtând cu o altă tânără actriţă extrem de cunoscută, Emma Watson.

De cealaltă parte, sătulă să tot citească zvonuri în presă, fosta vedetă Disney şi-a lămurit fanii şi a dezvăluit că în niciun caz nu are de gând să anuleze nunta.

„M-am săturat de L.A. şi de minciunile de aici. Nu mi-am anulat nunta. O să iau o pauză de la reţelele de socializare”, a scris ea pe Twitter ieri.