Miley Cyrus, cea mai obraznică apariție de la MTV VMA 2013 (Video & Poze)

Apropo.ro / 26.08.2013, 15:00
Miley Cyrus a surprins publicul de la prima ei apariție pe scena MTV VMA 2013, eveniment desfășurat la Barclays Center din New York, SUA.

Miley Cyrus nu mai este fetița inocentă care dădea viață personajului din serialul cu același nume – Hannah Montana. Pentru MTV VMA 2013, Cyrus a adoptat o nouă coafură, un nou stil, gata să surprindă și pe cei mai îndrăzneți artiști sau fani.

Cyrus

Se pare că tânăra artistă este decisă să o bage într-un con de umbră pe Lady Gaga, motiv pentru care pe scena premiilor MTV VMA 2013 și-a ales cu mare grijă ținutele provocatoare.

La doar 20 de ani, Miley Cyrus a dat dovadă că are un maxim de energie, că poate să danseze și să cânte în același timp, dar și să fie incendiară și erotică pentru public.

 

 

Show-ul ei din cadrul galei a cuprins numeroase mișcări lascive, mângâieri în zona intimă, ținute cât mai sumare, coafură cu cornițe de drăcușor, iar limba a ținut-o mai tot timpul afară….. conform scenariului.

Miley face orice pentru a ne demonstra că vrea să o lase în urmă pe Hannah Montana și să ne îndreptăm atenția către tânăra care mai are multe de arătat.

Cyrus

Pe scena MTV VMA 2013, Cyrus a cântat alături de ursuleți, precum în videoclipul „We can’t stop”, a cântat împreună cu Thicke Blurred Lines, Kendrick Lamar și 2 Chainz. Prestația a fost pe măsura muncii și experienței sale.