Miley Cyrus, filmata in timp ce se drogheaza (video)

Apropo.ro / 13.12.2010, 11:07
Miley Cyrus, filmata in timp ce se drogheaza (video)
Inregistrarea video, in care se vede cum Miley Cyrus foloseste un "bong" (instrument specific, folosit la inhalarea fumului), a fost postat de site-ul TMZ.

Tatal celebrei „Hanna Montana„, Billy Ray Cyrus, s-a declarat „foarte trist”, dupa ce si-a vazut fiica, intr-o inregistrare video, fumand plante etnobotanice.

„Imi pare rau, baieti. Habar nu aveam de asta. Abia am vazut chestia asta, acum, pentru prima data. Sunt atat de trist. Este cu mult peste puterile mele de a controla asa ceva..” – a scris Billy Ray Cyrus pe Twitter.

Miley Cyrus

Celebra Miley Cyrus trebuie sa renunte la imaginea de Hannah Montana definitiv, pentru ca ultima ei isprava i-a distrus, complet, imaginea de idol al tinerilor. Artista a fost filmata in timp ce se droga cu plante etnobotanice.

Hanna Montana se drogheaza de pe tare.ro

Inregistrarea video, in care se vede cum Miley Cyrus foloseste un „bong” (instrument specific, folosit la inhalarea fumului), a fost postat de site-ul TMZ.

Conform sursei citate, artista a organizat o mica petrecere, la cinci zile de la implinirea varstei de 18 ani. Surse din anturajul tinerei, citate de TMZ, sustin ca nu a fost vorba de marijuana, ci de plante etnobotanice, mai exact … salvie.