Miley Cyrus, Mike Will Made It, Wiz Khalifa prezintă videoclipul „23 „

Apropo.ro / 26.09.2013, 15:30
Miley Cyrus, Mike Will Made It, Wiz Khalifa prezintă videoclipul
Miley Cyrus revine cu un nou videoclip - "23", alături de o gașcă de prieteni. Artista pregătește și lansarea documentarului despre viața ei.

Miley Cyrus este în continuare sexy și obraznică în videoclipul piesei „23„, în care apare împreună cu Mike Will Made It, Juicy J și Wiz Khalifa.

O putem admira pe Cyrus în laboratorul de chimie unde face treburile așa cum știe ea mai bine, cum îl supără pe domnul director, cum face față cu brio rapperi-lor care o acompaniază, toți mulându-se pe ideea de băieți de cartier.

 

 

În videoclipul regizat de Hannah Lux Davis, Miley își păstrează atitudinea de fată rea, așa cum a fost și la premiile MTV Music Video Awards 2013.

De curând, Cyrus, 20 de ani, a pozat nud pentru revista Rolling Stone. Apariția pe coperta revistei Rolling Stone vine după ce cei de la Vogue au decis să retragă coperta cu Miley.

Documentarul „Miley – The Movement” va avea premiera pe 2 octombrie 2013 la orele 22:00 în Statele Unite. Miley Cyrus își va prezenta în cele 60 de minute  atât viața personală, cât și cea profesională. „Miley-The Movement” va fi lansat și pe canalele MTV din iîntreaga lume.