Miley Cyrus, prădată de hoți chiar înainte de ziua sa de naștere

De: Marian Andrei / 24.11.2013, 14:09
Miley Cyrus, prădată de hoți chiar înainte de ziua sa de naștere
Cântăreața americană Miley Cyrus a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută înainte de cea de-a 21-a ei aniversare, fiindu-i spartă locuința pe care o deține în Studio City, California.

Deși poliția americană a refuzat să precizeze numele proprietarului jefuit, adresa este cea unde este situată casa lui Miley Cyrus.

Poliția a fost chemată la acea adresă vineri după-amiază. Nu existau semne de intrare forțată și nicio persoană străină nu a fost găsită în casă, dar proprietarul le-ar fi spus anchetatorilor că îi lipsesc unele obiecte personale.

Presupusul furt a avut loc cu o zi înainte de aniversarea lui Miley Cyrus. Cântăreața și-a petrecut ziua de naștere repetând pentru reprezentația pe care o va susține duminică seară, la gala American Music Awards.

Miley Cyrus este o cântăreață și actriță americană care a devenit cunoscută grație serialului pentru adolescenți „Hannah Montana”, în care a interpretat rolul principal. Ea și-a lansat anul acesta cel de-al patrulea album, „Bangerz”, care include hituri precum „We Can’t Stop” și „Wrecking Ball”, ce sunt însoțite de clipuri foarte provocatoare.