Miley Cyrus se mărită cu Liam Hemsworth

De: Gabriela Voicu / 07.06.2012, 17:20
Miley Cyrus se mărită cu Liam Hemsworth
Actrița americană Miley Cyrus s-a logodit cu iubitul ei, actorul australian Liam Hemsworth, cu care are o relație de trei ani.

Miley Cyrus are 19 ani și deja se gândește la măritiș. Ea a devenit cunoscută grație serialului pentru adolescenți „Hannah Montana”, în care a interpretat rolul principal.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au cunoscut în 2009, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul „Ultimul cântec/ The Last Song”, în care au jucat împreună. Cei doi s-au despărțit în 2010, dar s-au împăcat după câteva săptămâni.

„Sunt foarte fericită că m-am logodit și abia aștept să am o viață lungă și fericită alături de Liam”, a declarat Miley Cyrus pentru revista People.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth (Foto: Hepta)

Liam Hemsworth a cerut-o de soție pe Miley Cyrus pe 31 mai și i-a oferit un inel cu diamant de 3,5 carate.

Actorul australian a debutat în televiziune, cu un rol în serialul „Neighbours”, dar a făcut destul de rapid tranziția spre marele ecran, remarcându-se în lungmetrajele „Triunghiul”, „Numere fatale” și „Jocurile foamei/ The Hunger Games”. Liam Hemsworth va putea fi văzut în această vară și în filmul de acțiune „Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2”.