Miley Cyrus si Justin Bieber, un cuplu in remake-ul „Dirty Dancing”?

Apropo.ro / 19.08.2011, 12:38
Miley Cyrus si Justin Bieber, un cuplu in remake-ul
Pregatirile pentru realizarea remake-ului "Dirty Dancing" sunt in toi si se pare ca producatorii au pus deja ochii pe cativa pretendenti pentru rolurile principale.

Dupa cum va spuneam sapramana trecuta, in curand se va realiza un remake al filmului de success „Dirty Dancing”.

Se pare ca proiectul este luat foarte in serios si deja exista variante cu privire la vedetele care vor interpreta rolurile jucate de Patrick Swayze si Jennifer Grey in anul 1987.

„Sansa de a regiza” Dirty Dancing” este ca o intoarcere acasa. Abia astept sa punem la punct o echipa creativa si o distributie de exceptie care sa ne ajute sa ecranizam acest film pentru generatia prezenta”, a spus Kenny.

Dirty Dancing

Printre persoanele luate in considerare pentru a interpreta rolul principal se numara Justin Timberlake, Rob Pattinson, Zac Efron, Derek Hough si Justin Bieber.

Pretendentele rolului „Baby” sunt Miley Cyrus, Lea Michele si Emma Stone, toate avand antecedente in industria filmului.

Kenny Ortega este coregraful filmului original, lansat in 1987, dar si regizorul documentarului „This Is It„, un film despre viata si cariera cantaretului Michael Jackson.