Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit

De: Gabriela Voicu / 30.05.2013, 14:30
Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit
Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit, iar actorul a plecat în Australia pentru a fi alături de familia sa.

Liam Hemsworth, actorul în vârstă de 23 de ani care a avut o relație cu Miley Cyrus, fosta vedetă din serialul „Hannah Montana”, a spus: „Am încheiat-o!”, după câteva săptămâni în care s-a vorbit despre o posibilă despărțire a celor doi. Unele surse spun, însă, că cei doi încă sunt logodiți și că încearcă, de fapt, să își rezolve problemele în cuplu.

„Liam a simțit nevoia să plece din Los Angeles și să petreacă mai mult timp alături de părinți, de fratele său Chris și de prieteni”, a precizat un apropiat al actorului australian pentru New York Post.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth

Potrivit surselor citate de Us Weekly, Liam a mărturisit clar că a terminat relația de patru ani cu Miley, dar oficial ei încă locuiesc sub același acoperiș, în camere separate. Și artista în vârstă de 20 de ani a recunoscut că nu mai formează un cuplu cu Liam, potrivit unei prietene de-ale ei.

De curând, conflictul dintre cei doi foști iubiți părea să fie gelozia exagerată a lui Miley, care i-a determinat și pe frații lui Liam să-l convingă să renunțe la relația lor amoroasă nesănătoasă.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au cunoscut în 2010 pe platourile de filmare ale filmului „The Last Song”.