Miley Cyrus spune că interpretarea personajului Hannah Montana i-a provocat o „criză de identitate”

De: Andra Voiculescu / 06.03.2021, 16:42
Miley Cyrus spune că interpretarea personajului Hannah Montana i-a provocat o „criză de identitate”

Miley Cyrus a povestit recent într-un podcast despre „criza de identitate” pe care a suferit-o după ce a jucat rolul Hannei Montana în serialul de pe Disney Channel.

Cyrus, acum în vârstă de 28 de ani, a mărturisit în podcast-ul Rock This cu Allison Hagendorf de pe Spotify, că spectacolul care a prezentat-o pe Miley interpretând o versiune ficționalizată a ei însăși pe timp de zi și o vedetă pop purtând perucă noaptea, i-a provocat o „criză de identitate”.

„Ideea spectacolului este că atunci când ești acest personaj, când ai acest alter ego, ești valoros. Ai milioane de fani, ești cea mai mare vedetă din lume”, a spus Miley. “Apoi, când mă uitam la mine, când nu mai aveam peruca, nimănui nu-i mai păsa de mine. Nu mai eram o vedetă”, a remarcat ea. În serial doar un grup restrâns de oameni apropiați de Miley știau despre viața ei secretă ca muzician.

Cyrus a jucat rolul Hannah Montana pe Disney Channel timp de patru sezoane din 2006 până în 2011.

Cyrus a spus că „a trebuit să lupte cu această mentalitate”, adăugând că albumul ei Bangerz a fost prima ei incursiune în găsirea identității sale în afara personajului Disney.

Într-un interviu publicat în luna decembrie de Rolling Stone, Cyrus a spus că „simțea că nu va ajunge niciodată la succesul Hannei Montana”, adăugând că „trebuia să evolueze” deoarece personajul era „dincolo de viața reală”.

„Într-adevăr, Hannah Montana nu era un personaj”, a adăugat ea. „Conceptul spectacolului, sunt eu. A trebuit să mă împac cu adevărat cu asta și să nu fiu persoana a treia.”

Cyrus a reușit totuși să privească în urmă cu detașare la Hannah Montana.

La începutul acestei săptămâni, Cyrus a glumit despre personajul său pe social media cu Lil Nas X și Megan Thee Stallion.

Cântăreața a adus un omagiu fostului său alter ego într-un duet TikTok cu Nas X.

Sursa foto: Profimedia Images