Miley Cyrus, topless pentru Schwarzenegger – VIDEO

De: Carmen Ulian / 24.11.2014, 17:00
Miley Cyrus, topless pentru Schwarzenegger - VIDEO
Miley Cyrus nu este una dintre cele mai fericite alegeri pentru Patrick Schwarzenegger, reiese din declarațiile mamei acestuia.

Patrick Schwarzenegger, 22 de ani, trăiește, probabil, cele mai fericite momente ale vieții sale alături de iubita sa. Obraznica Miley Cryrus face tot ce îi trece prin minte, lucru care nu este și pe placul părinților băiatului.

La împlinirea vârstei de 22 de ani, Miley a făcut o mare petrecere într-un club, alături de prietenii săi. Vedeta nu s-a putut abține să facă topless, după câteva pahare de alcool. Nu au lipsit nici decorațiile sub formă de jucării pentru adulți.

O sursă apropiată Mariei Shriver a declarat că aceasta este dezamăgită de alegerea fiului ei și nu este de acord cu relația lui cu Cyrus. Toate faptele acesteia pătează numele familiei. Bunica lui Patrick s-a numit Eunice Kennedy Shriver și a fost soră cu John F. Kennedy, Robert F. Kennedy și Edward Kennedy.

cyrus

Se vede treaba că lui Cyrus nu-i prea pasă de vorbele din jur, căci ea petrece așa cum își dorește, cu cine dorește, poartă ținute care amintesc de femei de moravuri ușoare și îi este indiferentă părerea presei despre ea.