Miley Cyrus urmarita de un obsedat! (Video)

Apropo.ro / 30.07.2009, 10:38
Miley Cyrus urmarita de un obsedat! (Video)
Un barbat care a amenintat ca va face sex cu Miley Cyrus a fost eliberat din inchisoare pentru ca era prea aglomerata

Luna trecuta Miley Cyrus rasufla usurata, dupa ce Mark McLeod fusese dus dupa gratii ca urmare a amenintarilor la adresa starului american.

In varsta de 53 de ani, obsedatul o urmarise pe aceasta pe platourile de filmare ale ultimului ei film si spusese, de fata cu alte persoane: "Voi face sex cu Miley".

El se cazase in acelasi oras in care filma tanara, ii trimisese cadouri la hotelul unde statea aceasta, iar pe 23 iunie, cand a fost retinut de politie spusese ca se va casatori cu starul de numai 16 ani, invitand si politia la acest eveniment.

Incarcerat la o puscarie din statul Georgia, Mark a fost eliberat dupa doar o zi, dintr-un motiv hilar: inchisoarea era foarte aglomerata.

Miley Cyrus, o pustoaica apetisanta

Drept urmare, pericolul planeaza din nou asupra pustoaicei, iar oficialii de la  Disney, afland ca obsedatul este liber, au informat politia din Los Angeles ca sunt ingrijorati pentru siguranta vedetei lor, care este una dintre cele mai apreciate staruri din enterteinment.

Intre timp, Miley Cyrus isi vede de treaba, sub atenta paza a garzilor de corp, si este pe cale sa lanseze un nou hit. Acesta se numeste "Party in USA" si a ajuns deja pe net, motiv pentru care va lasam sa va delectati cu el.

Miley Cyrus – Party in the USA de pe tare.ro