Miley Cyrus va prezenta gala MTV Video Music Awards

De: Nicoleta Nicolae / 22.07.2015, 09:41

Miley Cyrus va prezenta gala MTV Video Music Awards
Cântăreaţa Miley Cyrus a fost aleasă să prezinte gala MTV Video Music Awards (VMA) 2015, informează Reuters.

Într-un mesaj publicat, luni, pe Twitter, tânăra artistă pop americană a ataşat o fotografie care o prezintă într-o ţinută fantezistă de culoare verde, însoţită de următorul mesaj: „MTV nu mă lasă să cânt pe scenă. Aşadar, anul acesta voi prezenta gala VMA”.

Postul MTV a confirmat această informaţie şi a distribuit fotografia cu Miley Cyrus pe Twitter, fără a prelua însă şi mesajul ironic al artistei americane în vârstă de 22 de ani.

Cântăreaţa Miley Cyrus a şocat publicul la ediţia din 2013 a galei, organizată la New York, iar evoluţia ei de pe scenă alături de Robin Thicke, cu care a interpretat piesa „Blurred Lines”, în care au abundat mişcările lascive şi mesajele cu tentă sexuală, a ţinut prima pagină a presei internaţionale.

Galele Video Music Awards au început în 1984 şi au contribuit la promovarea postului de televiziune MTV, deţinut în prezent de grupul Viacom Inc., care a devenit un actor important în industria de divertisment. Gala MTV Video Music Awards este o ceremonie care se adresează în special tinerilor, fiind considerată un eveniment mult mai extravagant decât alte gale din industria muzicală, precum tradiţionala gală a premiilor Grammy, şi preferă să evidenţieze videoclipurile din spatele unor piese.
Totodată, câştigătorii sunt recompensaţi cu un trofeu mai puţin obişnuit – o statuetă a unui astronaut denumit „Moonman”. Gala MTV Video Music Awards 2015 va avea loc la Microsoft Theater din Los Angeles, pe 30 august.