Miliardarul Richard Branson, așa cum nu l-ați mai văzut!

De: Gabriela Voicu / 17.04.2013, 13:30
Miliardarul Richard Branson, așa cum nu l-ați mai văzut!
Sir Richard Branson a fost surprins într-o ipostază hilară și - spun unii - nedemnă pentru un om de afaceri, în Edinburgh, unde a fost lansat recent serviciul Little Red al companiei Virgin Atlantic.

Miliardarul britanic Richard Branson a fost fotografiat într-o ipostază în care nu am fi crezut că îl vom vedea vreodată, cu ocazia lansării unui serviciu al companiei aeriene Virgin Atlantic, în Edinburgh, săptămâna trecută.

Branson a fost îmbrăcat cu kilt roșu, tradiționala fustă scoțiană, și pentru că nu a știut cum să îl poarte a ales să o ridice și să le dezvăluie celor din jur lenjeria intimă. Pe boxerii albi ai faimosului magnat scria cu roz „stiff competition” (competiție acerbă), iar el era numai zâmbet în timp ca stătea pe un piedestal, încălțat cu bocanci, sacou și cămașă.

Șeful companiei Virgin a mai purtat kilt în urmă cu nouă ani, însă nu a știut nici atunci cum să îl îmbrace și l-a așezat cu fața în spate. Pentru a se asigura că nu va repeta gafa, de curând Branson a angajat un om care să îl invețe să poarte kiltul, iar rezultatul poate fi văzut în imaginea de mai sus, realizată la aeroportul din Edinburgh. 

Richard Branson

„Sunt jumătate scoțian – bunicii mei erau din Scoția, iar soția mea este din Glasgow. Din păcate, însă, niciunul nu m-a învățat cum să port kilt, dar m-am descurcat eu cumva”, a scris Sir Richard Branson pe blogul său.

Serviciul Little Red al companiei Virgin Atlantic va opera zboruri zilnice din Aberdeen și Edinburgh către Heathrow.

Vom fi cu ochii pe Richard Branson pentru că în următoarea perioadă vom vedea chiar mai mult din latura sa feminina. Luna viitoare, miliardarul va participa la o acțiune caritabilă în cadrul căreia va onora un pariu pierdut în urmă cu doi. Branson se va epila și se va costuma în stewardesă pentru a participa la un zbor special cu AirAsia X, din Perth în Kuala Lumpur. Această provocare este rezultatul unui pariu cu Tony Fernandes, CEO AirAsia, pe mașinile lor favorite de Formula 1 (Virgin și Lotus), care s-au întrecut în sezonul lor de debut, în 2010, la Formula One Grand Prix din Abu Dhabi.