Milionarii români și pasiunile lor de lux

Apropo.ro / 16.09.2013, 13:00
Milionarii români și pasiunile lor de lux
De la vacanțe la Polul Nord și până la călătorii în spațiu, nimic nu trece neîncercat de milionarii iubitori de senzații tari din România.

Mureșeanul Orlando Szasz a muncit vreme de 17 ani să construiască și să dezvolte Renania, iar de anul trecut s-a retras de la conducerea companiei. Își împarte acum timpul între pasiunile sale – călătoriile și Formula 1 – și activitatea de business angel. Și pentru alți oameni de afaceri călătoriile, sporturile cu motor sau fără ori expedițiile la Polul Nord sunt și surse de inspirație pentru arena mediului de afaceri, dar și veritabile „manuale”, cu învățăminte despre sportivitate, curaj și inventivitate.

Meteo în București și în alte orașe pe vremea.apropo.ro

Omul de afaceri recunoaște că este un mare pasionat de Formula 1. Obișnuiește să meargă la unele din cele mai interesante circuite – cum sunt cele din Melbourne (Australia), Monte Carlo și cel de noapte, din Singapore. În plus, călătorește mult, atât în interes personal cât și în interes de afaceri, iar fiecare drum e o altă sursă de inspirație și un alt mod de a culege informații sau idei pe care ulterior le integrează în proiecte concrete.

Cea mai frumoasă excursie de până acum, spune chiar el, a fost în insula Necker, proprietatea miliardarului Richard Branson, iar cea mai fascinantă a fost cea de la Polul Nord. „O destinație în care mă întorc întotdeauna cu mare plăcere este Coasta Amalfitană.

Citește mai multe detalii despre pasiunile exclusiviste ale milionarilor români, pe businessmagazin.ro