Militarii britanici luptă bine. Între ei!

De: Marian Andrei / 05.04.2012, 18:15
Militarii britanici luptă bine. Între ei!
Aproximativ 200 de militari britanici au fost implicați într-o bătaie, într-un bar din Kenya, cinci dintre ei fiind transportați la spital.

Armata britanică a lansat o investigație, după ce știrea despre bătaie a apărut în presa din Kenya.

Potrivit cotidianului local Daily Nation, în jur de 200 de soldați au fost implicați în scandal, în barul hotelului (foto) unde a avut loc bătaia fiind sparte geamuri și sticle, iar mobilierul distrus. Autoritățile britanice au declarat că numărul militarilor bătăuși „este considerabil”, însă nu a avansat un număr concret, afirmând că această informație va fi disponibilă după finalizarea anchetei.

„Putem confirma că un incident în care au fost implicați militarii britanici și care a dus la rănirea unora dintre ei a avut loc vineri seara, în orașul Nanyuki. Incidentul a fost rezolvat de armata britanică și s-a terminat în 20 de minute. Ne cerem scuze pentru acest incident și vom trata cazul cu multă seriozitate. Poliția militară a deschis deja o anchetă”, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării din Marea Britanie.

Din primele rapoarte reiese că scandalul a început după ce irlandezii și scoțienii aflați acolo au început să se tachineze.