Militarilor germani le cresc… sâni!

De: Marian Andrei / 24.01.2013, 17:30
Militarilor germani le cresc... sâni!
Un raport al medicilor militari din Germania relevă un fapt îngrijorător: la 74% dintre membrii unei unități de elită le cresc sâni!

Fenomenul de gynecomastie monolaterală – pe românește: creșterea unui singur sân – a fost evidențiat la trei sferturi dintre membrii Wachbataillon, o unitate militară de elită, care s-au prezentat la medici, îngrijorați de modificarea lor anatomică.

Experții militari au descoperit că stimularea creșterii glandei mamare a zeci de militari este cauzată de sutele de ore de antrenament, în care una dintre manevrele cu arma din dotare presupune lovirea acesteia în același punct al pieptului.

Această concluzie a fost confirmată și de directorul clinicii de chirurgie plastică a Spitalului Militar din Berlin, profesorul Bjorn Krapohl: „Este o legătură semnificativă între creșterea sânului stâng al militarilor și activitatea Regimentului de Gardă„.

„Trebuie schimbat modul de antrenament. Lovirea constantă a armei de partea stângă a pieptului stimulează glanda mamară, care produce hormoni de creștere„, a adăugat profesorul.

Un purtător de cuvânt al armatei a declarat că soldații afectați sunt sub supraveghere medicală și tratați individual și că „dacă va fi necesar” se va schimba modalitatea de efectuare a antrenamentului.