Milla Jovovich, mireasa lui Paul Anderson (Poze)

Apropo.ro / 24.08.2009, 18:00
Milla Jovovich s-a casatorit cu regizorul Paul W.S. Anderson in cadrul unei ceremonii restranse, in Beverly Hills.

Milla Jovovich s-a casatorit, sambata, cu regizorul Paul W.S. Anderson in cadrul unei ceremonii restranse, in Beverly Hills.

Ceremonia s-a desfasurat chiar in curtea casei lor din Beverly Hills, alaturi de cativa prieteni si de familie.

Jovovich, in varsta de 33 de ani, a purtat o rochita de mireasa in stilul anilor ’60, creata chiar de ea. Toata nunta a avut un aer vintage, asa cum si-a dorit mireasa.

Cuplul a fost insotit in permanenta de fiica lor in varsta de 20 de luni, Ever Gabo. Cei prezenti la ceremonie spun emotionati ca Milla si Paul alcatuiesc un cuplu de vis si se potrivesc.

Inainte de mica ceremonie, invitatii au servit un cocktail pe terasa de langa piscina, unde un chitarist spaniol si o vocalista au intretinut atmosfera cu muzica spaniola.

Dupa nunta, petrecerea a fost animata de catre un grup de muzicieni cubanezi care au cantat la tobe.

milla nunta

Tortul de nunta a fost rotund, pe patru etaje si decorat cu o fundita dulce.

Anderson, in varsta de 44 de ani, si Milla s-a intalnit in 2002, in timpul filmarilor la pelicula "Rezident Evil". Ever Gabo a venit pe lume in luna noiembrie 2006.

"Fetita mi-a schimbat viata complet. Nu imi fac griji pentru cariera sau ce cred altii despre mine. Copilul si sotul meu sunt prioritatea numarul 1 acum", spune Milla.

Pe viitor, Jovovich isi mai doreste copii, tocmai din motivul ca ea a crescut singura, fara frati si surori, si, in plus, vrea sa aiba o mare familie.

GALERIE FOTO

milla si paul alaturi de ever gabo

Â