Mimi Curca se îmbraca mai sexy decât mine

Apropo.ro / 08.03.2004, 11:46
Mimi Curca se îmbraca mai sexy decât mine
"Daca cineva mi-ar cere sa ma îmbrac în stilul personajului pe care îl interpretez (Mimi din sitcom-ul La Bloc - PRO -TV), aș fi în mare dificultate... eu nu am bluze așa decoltate", marturisește cu candoare Dana. Stilul ei este mult mai simplu, adolescentin, zvapaiat,

„Daca cineva mi-ar cere sa ma îmbrac în stilul personajului pe care îl interpretez (Mimi din sitcom-ul La Bloc – PRO -TV), aș fi în mare dificultate… eu nu am bluze așa decoltate”, marturisește cu candoare Dana. Stilul ei este mult mai simplu, adolescentin, zvapaiat, dar temperat, punctat de culoare și de accesorii șic.

„Accesoriile sunt slabiciunea mea!”
Nu și-a definitivat înca stilul vestimentar, dar simte ca preferințele ei sunt situate undeva între stilul elegant și cel sport. Îi place moda și studiaza cu asiduitate revistele de profil straine. Tendințele actuale i-au placut foarte mult și a adoptat multe dintre propunerile designerilor (fuste mini, ciorapi colorați, jambiere, cizme înalte, șireturi colorate și foarte late etc.).

Însa „atunci cand moda se uniformizeaza, parca nu mai are același farmec. Eu am adoptat ciclam-ul cu mult entuziasm, dar acum, cand îl întalnesc prin toate magazinele, am început sa evit sa ma mai îmbrac în aceasta culoare.” Pentru shopping are o adevarata pasiune și merge frecvent cu prietenele la cumparaturi, „0așa cum fac adolescentele din filmele americane”. Bineînțeles ca garderoba ei este arhiplina „cand iau ceva din sertar, cad toate jos!”, dar slabiciunea ei sunt accesoriile. „Curelele, de exemplu, îmi plac la nebunie și cred ca am vreo 40 de curele în culori cat mai diverse”.