Mini serie online: Acţiune, adrenalină şi antrenamente intense în Bootcamp-ul AXN

De: Alexandra Necsoiu / 26.10.2018, 20:15
Mini serie online: Acţiune, adrenalină şi antrenamente intense în Bootcamp-ul AXN
Acţiune, adrenalină şi antrenamente intense în Bootcamp-ul AXN, disponibile acum într-o mini serie online

Fanii AXN pot urmări desfăşurarea sesiunilor de antrenament şi misiunea finală din bootcamp într-o mini serie online

Cei mai bravi dintre cei bravi, care şi-au pus curajul la încercare în competiţia lansată de AXN în această toamnă, au trăit o experienţă de neuitat în bootcamp-ul militar care a avut loc în perioada 4-7 octombrie, lângă Sinaia. Cele două echipe coordonate de Dragoş Bucur şi Roxana Ciuhulescu au avut de rezolvat o misiune specială contra-cronometru, inspirată din serialul „Cei bravi”, difuzat marţea, de la ora 21.00, la AXN. Echipa lui Dragoş Bucur, „Cei brazi”, a fost câştigătoare, fiecare membru primind o consolă PS4 cu noul joc FIFA 19.

Timp de trei zile, cei 10 recruţi, sub îndrumarea trainerului militar Florin Nan, au participat la sesiuni de instruire fizică şi strategică. Cei doi căpitani şi ambasadori ai campaniei, Dragoş Bucur şi Roxana Ciuhulescu, şi-au susţinut echipele „Cei brazi”, respectiv „Cei treji”, şi au participat alături de ei pe perioada antrenamentelor, care au inclus un curs practic de topografie şi cartografie, mânuirea arcului cu săgeţi, un traseu funcţional, probe de agilitate, drumeţii prin pădure şi căţărat pe Cheile Horoabei. 

În timpul misiunii finale, care a constat în eliberarea unui ostatic, prin decriptarea unui cod obţinut din indiciile strânse pe parcursul competiţiei, participanţii au dat dovadă de fair-play şi spirit de echipă. „Cei brazi”, coordonaţi de Dragoş Bucur, au terminat în cel mai scurt timp misiunea finală şi au fost premiaţi în cadrul unei ceremonii la foc de tabără. 

“Am trăit zile intense în bootcamp-ul AXN, un program strict de antrenamente, probe dificile, exact ca într-o tabără militară sau, mai bine zis, ca în serialul “Cei bravi”. Participanţii au fost la înălţime, s-au comportat incredibil şi mă bucur că am putut fi alături de ei în această experienţă unică. Au avut un entuziasm molipsitor, încât am făcut toate antrenamentele cot la cot cu ei, ba chiar am urcat şi pe Cheile Horoabei împreună“, a declarat Roxana Ciuhulescu.

“Când am văzut primul episod din serialul „Cei bravi”, m-am gândit că mi-ar fi plăcut să joc în el. Experienţa din bootcamp-ul AXN s-a apropiat foarte mult de atmosfera din serial şi mă bucur că am putut participa, dar mai ales că echipa mea, “Cei brazi”, a câştigat. Toţi participanţi au fost extraordinari, iubitori de acţiune, adrenalină, şi au dat dovadă de mult curaj şi îndârjire, reuşind să termine misiunea finală într-un timp record”, a completat Dragoş Bucur.
Fanii AXN pot urmări, începând de săptămâna aceasta, pe platformele de socializare (Facebook, Youtube şi Instagram), acţiunea şi desfăşurarea sesiunilor de antrenament din bootcamp într-o mini serie online. Pe 31 octombrie, la o zi după difuzarea pe AXN a ultimului episod din serialul “Cei Bravi”, aceştia vor putea descoperi aventurile celor zece recruţi din misiunea finală într-un episod special.