Ministerul Turismului boicoteaza Comisia Udrea

De: Marian Andrei / 26.08.2009, 13:32
Ministerul Turismului boicoteaza Comisia Udrea
Niciun reprezentant al Ministerului Turismului nu s-a prezentat la audierile Comisiei Udrea

Secretarul comisiei de acheta privind cheltuielile Ministerului Turismului, Claudiu Taga (PNL) a anuntat azi ca pana la ora 12.00 niciun reprezentant al ministerului nu a venit la audieri.

Reprezentatii ministerului care au primit citatii sunt Gheorghe Nastasia, secretar general in MT, Octavian Arsene, director in cadrul Directiei Dezvoltare Turistica, Ana Maria Toma, director in Directia de Comunicare si operatorul desemnat cu intretinerea site-ului Ministerului Turismului.

Taga  a mai spus ca toate aceste persoane trebuie sa respecte legile romanesti, iar, in aceste conditii, comisia va face demersurile prevazute de legislatia in vigoare, in cazul neprezentarii acestora la audieri.

"Deja au fost citati de doua ori, aceasta este a treia oara, asa ca nu are rost sa mai insistam. Este vorba despre o comisie de ancheta, cu reguli clare pentru toata lumea, daca nu vor sa se supuna legislatiei in vigoare in tara asta, este problema dansilor si vor raspunde, cum este firesc", a spus Diana Tusa.

La randul sau, deputatul PSD Dumitru Chirita a spus ca ministrul Turismului a precizat in urma cu o zi ca lasa la latitudinea fiecarui reprezentant din minister sa decida daca se prezinta la audieri sau nu, desi initial anuntase ca niciun reprezentant al ministerului nu va veni la audieri.

Citeste mai mult despre cum functioneaza  comisia Udrea, la Mediafax.

Comisia Udrea de pe tare.ro