Ministerului i s-a facut mila de absolventii de la Spiru

De: Marian Andrei / 16.07.2009, 14:34
Ministerului i s-a facut mila de absolventii de la Spiru
Absolventii programelor ilegale ale Universitatii „Spiru Haret" pot da din nou licenta la universitati legale

Absolventii Universitatii "Spiru Haret”, indiferent de anul in care au terminat facultatea, care au fost scolarizati la forme de invatamint ilegale vor avea un an la dispozitie pentru a sustine din nou examenul de licenta in cadrul universitatilor care au fost evaluate institutional.

Cei care vor dori sa aiba diploma recunoscuta se vor putea prezenta la una din universitatile care dispun de specializarile acreditate corespunzatoare, unde vor preda vechea diploma si se vor inscrie in sesiuni speciale de examinare. In cazul in care vor obtine nota de trecere la cele patru sau cinci examene, prin care le vor fi verificate cunostintele din specializarea pe care au parcurs-o, vor avea ocazia sa sustina din nou licenta in perioadele normale de examinare.

Deocamdata nu s-a stabilit cine va suporta taxele ce trebuiesc platite pentru toate aceste reexaminari, existand trei variante: fie absolventul, fie Universitatea „Spiru Haret”, prin decontarea cheltuielilor, fie universitatile care fac evaluarea.

Citeste mai mult despre "soarta" absolventilor Universitatii Spiru Haret pe Gandul.info.