Minneapolis va susține primul „Internet Cat Video Film Festival”

De: Dragos Tanase / 11.07.2012, 10:30
Era o chestiune de timp până când cineva se va gândi că nu ar strica un festival de film cu filmulețe cu pisici de pe internet și iată că pe 30 august va avea loc primul astfel de eveniment în Minneapolis, SUA.

Primul festival de film cu clipuri video cu pisici de pe internet va avea loc joi, 30 august, la Walker Arts Center din Minneapolis.

„Deși în mod normal aceste clipuri sunt urmărite individual, organizatoarea vă invită să vă adunați și să râdeți împreună la clipurile voastre favorite cu pisici, proiectate la o scară mult mai mare, unul după altul. Experimentați bucuria unei pisici surprinse, sau a pisicii care cântă la clape, împreună. Participați la acest eveniment care testează limitele sociale ale comunității online cu un eveniment off-line, live, în încercarea de a ne aduna într-un spațiu fizic, real, ca să ne bucurăm de cel mai popular fenoment de pe internet”, a declarat organizatoarea acestui viitor eveniment, Katie Czarniecki Hill.

Pentru cei interesați, încă se mai fac selecțiile ce vor fi proiectate la festival așa că puteți participa cu clipurile favorite aici.