Minodora: ”Am crescut într-o familie cu situaţie precară”

De: Alexandra Necsoiu / 04.10.2018, 11:00
Minodora: ”Am crescut într-o familie cu situaţie precară”
Minodora, una dintre cele mai apreciate cântăreţe de muzică de petrecere de la noi, este şi o foarte mare iubitoare de animale. Sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor” prezentată de Andra Trandaş la Antena Stars, artista vorbeşte despre copilăria şi educaţia ei, dar şi despre dragostea faţă de animale.

Minodora susţine că suferă foarte tare atunci când vede animale chinuite şi îşi doreşte foarte mult să poată face ceva în acest sens. Ea este convinsă că toate comportamentele agresive sunt preluate de copii de la părinţii lor şi, dacă micuţii ar creşte înconjuraţi de dragoste, ar oferi aceleaşi sentimente fiinţelor din jur.

”Eu şi cei din generaţia mea nu am crescut aşa. Am tot văzut animale chinuite în fel şi chip, mi se pare îngrozitor. Sunt una dintre persoanele care susţine drepturile animalelor. La noi în ţară, din păcate, sunt probleme şi mai grave, drepturile copiilor, de exemplu, ce să mai vorbim de animale! Şi e păcat. Am observat, cu durere în suflet, că oamenii s-au răcit, s-au distanţat. Sunt mulţi artişti care iubesc animalele, eu cred că am putea face ceva pentru aceste fiinţe. Atitudinea şi comportamentul nostru faţă de cei din jur şi faţă de animale vin din educaţie, din ceea ce vedem la părinţi. Ce vezi în casă aia faci. Noi am crescut cu animale în casă. Am crescut într-o familie cu situaţie precară. Dar din ce aveam şi cum puteam, îngrijeam şi animalele”, mărturiseşte Minodora în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor” de la Antena Stars.

Despre familia ei, dar şi despre fiinţele pe care le iubeşte şi îngrijeşte cum ştie mai bine, Minodora vorbeşte pe larg sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor” prezentată de Andra Trandaş, la Antena Stars.