Minola (ex-Pops) revine pe piaţa muzicală cu un nou single

De: Cătălina Matei / 23.01.2014, 11:09
Minola (ex-Pops) revine pe piaţa muzicală cu un nou single
După o absenţă de şapte ani, fosta componentă a trupei Pops revine pe piaţa muzicală cu un nou single incendiar, “Fly, fly, fly”!

“Am lipsit aproape şapte ani de pe scenă, însă viaţa de student la Drept şi primii ani de practică m-au fascinat! Am observat că pot fi un organizată, practică şi atentă la detalii, adică opusul artistului din mine. Nici în această perioadă de pauză nu am abandonat însă muzică, am avut colaborări diverse, de la interpretat cover-uri până la muzică electronică deep house. În plus, mi-am continuat pasiunea pentru sporturi extreme şi călătorii”, a explicat Minola.

Noul single, lansat împreună cu MediaPro Music, este compus de Minola, împreună cu echipa Tommo Production. “Mesajul piesei este unul pozitiv şi simplu: nu există limite atunci când există pasiune. Fiecare dintre noi are o pasiune şi fără pasiune nu cred că se poate trăi. Dacă încă nu ai descoperit ce te pasionează, trebuie să cauţi acest lucru fără oprire”, a spus artistă.

Mai mult decât atât, piesa este inspirată din viaţa artistei: “Viaţa mea, cu tot ce mi-a rezervat ea, plăcut sau mai puţin plăcut, este întotdeauna cea mai mare sursa de inspiraţie. Sunt un om foarte sincer şi autoanalitic şi mă voi uita mereu în interiorul meu. ‘Fly, fly, fly’ este cu certitudine ţelul meu şi probabil al oricărei persoane care se va identifica cu această stare de spirit”, a spus Minola.

“Fly, fly, fly” beneficiază de un sound inedit, perfect pentru timbrul vocal special al tinerei artiste, dar şi de un video art fresh şi colorat, realizat de o echipă foarte creativă: Codrin Roibu – Artwork & Concept art, Iankoo Moraru – foto – video şi Ironic – producţie video.

“Băieţilor le-a plăcut foarte mult piesa şi se pare că i-a inspirat. Aşa că, după stabilirea conceptului şi a stylingului, realizat de Catrinel Popescu, a urmat o zi de filmări şi shooting, la care am râs copios. Ne-am dorit ceva fresh, inedit, plin de viaţă, şi aşa s-a ajuns la conceptul de animaţie care să cuprindă elemente foto şi video, o îmbinare între ficţiune şi realitate. Am ales cadre vesele şi ipostaze care mă reprezintă. Îmi place la nebunie senzaţia de plutire şi extaz pe care o emana acest video art”, a încheiat artistă.