“Minte-mă frumos” aduce încasări record pentru filmul românesc

Redacția / 22.10.2012, 13:52
“Minte-mă frumos” aduce încasări record pentru filmul românesc
Comedia romantică “Minte-mă frumos” a devenit în urma acestui weekend cel mai profitabil film românesc al ultimilor ani, după ce a adus în sălile de cinema nu mai puşin de 14.011 spectatori şi a generat venituri de aproximativ 229.000 RON, într-un timp record.

„Minte-mă frumos” surclasează prin încasările sale atât succesul înregistrat de producţia românească „Despre oameni şi melci”, a cărui lansare a cumulat venituri de aproximativ 200.000 de RON, precum şi debutul filmului „Eu când vreau să fluier, fluier”, care a adunat în box office-ul de lansare suma de 112.000 RON.

Lansat simultan în 31 de cinematografe din 19 oraşe, filmul „Minte-mă frumos” este o producţie MediaPro Pictures, regizată de Iura Luncaşu, după un scenariu de Adrian Lustig, produs de Ducu Ion, cu Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Marius Damian, Antoaneta Zaharia şi Loredana Groza în rolurile principale.

După premiera de vinerea aceasta de la CinemaPRO, echipa filmului „Minte-mă frumos” a susţinut un turneu în oraşele Timişoara, Arad şi Cluj, toate spectacolele culminând cu aplauze la scenă deschisă şi sesiuni prelungite de autografe.
„Minte-mă frumos” spune povestea a doi tipi simpatici din Bucureşti, care duc o viaţă cât se poate de neobişnuită… Dani (Andi Vasluianu) e part-time furnizor de servicii IT şi part-time gigolo, iar Toni (Marius Damian) e full-time… hacker iscusit care îşi înşeală partenerul de viaţă – computerul – cu o tipă cunoscută pe Internet, Oana (Antoaneta Zaharia). Dana (Diana Dumitrescu) şi Oana, ucenice cofetare şi colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite. Dana, tipa senzuală, suceşte capetele bărbaşilor oriunde apare, pe când Oana iubeşte foarte mult prăjiturile, de unde şi formele mai rotunjoare. Şi cum era de aşteptat, când discuţiile lungi pe chat nu pot rămâne veşnic virtuale, Toni şi Oana îşi dau întâlnire faţă-n faţă. Dar există o problemă majoră: Toni nu seamănă deloc cu poza de profil, iar Dani ajunge la întâlnire în locul lui. Dar oare la întâlnire se prezinta chiar Oana? Sau fiecare dintre cei patru… minte frumos?

Afis După ce a înregistrat o performanţă fără precedent pentru box office-ul românesc, „Minte-mă frumos” va putea fi vizionat în continuare în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Glendale Cotroceni, Lotus (Oradea), Cortina (Oradea), Odeon Cineplex (Oradea), Grand Mall (Satu-Mare), Cinema ,,Eugen Ionescu” (Slatina), Cityplex (Constanţa şi Braşov), Patria (Craiova), Premiera (Ploieşti), Arta (Târgu-Mureş), precum şi în toate locaţiile din reţeaua Cinema City. Filmul este distribuit de MediaPro Distribution.