Mioara Roman, adevărul despre divorţ: “Lumea nu prea ştie, dar eu..”

De: Cătălina Matei / 27.09.2016, 11:39
Mioara Roman, adevărul despre divorţ: “Lumea nu prea ştie, dar eu..”
Mioara Roman a vorbit despre sentimentele pe care le-a încercat în perioada divorţului de Petre Roman. Cei doi au decis să se despartă în urmă cu aproape 10 ani.

„Nu am mai vorbit de vreo 6 ani. Eu am divorţat, el s-a însurat apoi, dar…nu ştiţi? El a mers apoi să faca Drumul Santiago de Compostela, să îi ierte Dumnezeul păcatele. A cam rupt relaţia cu noi. Viaţa merge mai departe”, a declarat Mioara Roman într-un interviu pentru wowbiz.ro

Spectaculoasă! Cum arăta Mioara Roman când era foarte tânără

Mioara Roman a ţinut să precizeze faptul că ea a fost cea care şi-a dorit divorţul. 

De ce nu îl poate ierta Mioara Roman pe fostul ei soţ? Când a părăsit-o, Petre i-a luat un obiect drag

„Ceea ce simt pentru el este respect şi apreciere, dar şi prietenie. Lumea nu prea ştie, dar eu am depus divorţul. Eu am avut un sentiment de uşurare că am scăpat de o grijă. O să înţelegeţi cu vârsta ce însemnă asta. Eu am avut probleme foarte grave şi am vrut să mă odihnesc”, a mai spus ea despre fostul soţ.

Cum arată casa din Primăverii unde Mioara Roman stă cu chirie!

Fosta soţie a lui Petre Roman a mai dezvăluit că îşi doreşte să publice o carte cât de curând despre viaţa ei alături de Petre Roman: „Sper să scot până la sfârşitul anului nişte memorii de-ale mele. Am scris o carte care se numeşte „Preţul libertăţii”, din poveştile neştiute ale Revoluţiei. De exemplu, Petre ne dădea uneori telefon şi ne spunea să plecăm de acasă pentru că se va întâmpla ceva”.