Mioara Roman, umilită de soţia lui Petre Roman: „Tu eşti…”

De: Nicoleta Nicolae / 08.04.2016, 09:50

Mioara Roman, umilită de soţia lui Petre Roman:
Oana Roman a făcut dezvăluiri despre momentul în care tatăl ei s-a hotărât să înceapă o viaţă nouă alături de Silvia Chifiriuc.


Oana Roman nu poate trece nici acum peste faptul că tatăl ei are o nouă familie. Vedeta l-a acuzat într-un interviu că a fugit de responsabilităţi când a ales să plece de lângă Mioara Roman.
Fiica fostului premier a povestit cu lux de amănunte cum a debutat relaţia lui Petre Roman cu Silvia Chifiriuc şi cât de mult afost umilită mama ei. „Mama primea nişte mesaje pe telefon care veneau la ore nepotrivite, fie noaptea târziu, fie dimineaţa foarte devreme, ba chiar în preajma sărbătorilor. Acestea erau de genul «lasa-l în pace. Acum este cu mine» sau «pe mine mă iubeşte. Tu eşti bătrână». Nu le-am văzut pe toate, pentru că mama a încercat să mă ferească. Ştiu sigur că l-a confruntat pe tata şi au avut o discuţie aprinsă. Ciudat este că ei doi se întâlneau în acelaşi bloc în care eu locuiam. Am aflat târziu şi am rămas stupefiată. Aş fi putut să mă întâlnesc cu ei pe hol şi să am o traumă, însă tatălului meu nu i-a păsat. Au locuit în apartamentul situat deasupra mea”, a povestit Oana Roman la Kanal D, potrivit click.ro.
 

Tags: