Mira a lansat piesa “Dragostea nu se stinge”, un nou single în colaborare cu What’s Up şi KIO

Apropo.ro / 02.12.2014, 13:14
Mira a lansat piesa “Dragostea nu se stinge”, un nou single în colaborare cu What’s Up şi KIO
Piesa vorbeşte despre iubire, este sensibilă, melancolică, iar mesajul va pătrunde cu singuranta în sufletul oricărui îndrăgostit. O colaborare interesantă între o voce angelică, un rapper răutăcios şi o poveste împletită frumos de "naratorul" What's Up.
“Sunt foarte bucuroasă pentru colaborarea cu What’s Up şi KIO, sunt doi băieţi foarte talentaţi, au fost foarte receptivi când le-am propus piesa “Dragostea nu se stinge” şi sper să vă placă ce a ieşit”, a spus Mira.
 
 
 
 
„Mă bucur că sunt implicat în această poveste. Mirabela are o voce minunată şi este foarte talentată. Sperăm să vă placă şi vouă aşa cum ne place şi nouă.”, spune KIO.
 
What’s UP s-a alăturat colaborării: „Kio este primul meu artist. Sunt foarte mândru că el a simţit această piesă şi respectă tradiţia de a interpreta sincer o poveste de iubire. Mirabela este o artistă talentată o ştiu de când era mică, mă bucur că fac parte din proiectul lor şi sper să fie cu noroc”.
 
 
 
Piesa a fost compusă de Sandor Biro, împreună cu Christian D (Dumitrescu Cristian-Mihai), What’s Up (Marius Ivancea) şi Kio (Ştefan Vlad Simbotin), iar videoclipul piesei “Dragostea nu se stinge” a fost filmat în Bucureşti de echipa WellDone, în frunte cu regizorul Lazăr Cercel.