Mira şi Amadeus cântă piesa lui Smiley, “Acasă”!

De: Nicoleta Nicolae / 30.08.2014, 07:00
Mira şi Amadeus cântă piesa lui Smiley, “Acasă”!
Hitul lui Smiley, “Acasă“, este reinterpretat de Mira, fosta concurentă de la “Vocea României”, alături de trupa Amadeus.

Vocea tinerei artiste este completată de acordurile la vioară, violoncel şi pian ale fetelor din trupa Amadeus, precum şi de elemente de percuţie ce dau ritm compoziţiei.

„A fost o provocare să reuşim să înlocuim orchestraţia făcută de Smiley cu doar două viori, un violoncel şi un pian, şi totusi să nu se piardă nimic din frumuseţea si dinamica piesei. ‘Acasă’ este superbă din toate punctele de vedere, iar mesajul ei este foarte puternic – orice s-ar întâmpla, oricât de sus sau departe ajungem, să nu uităm cine suntem cu adevărat şi să ne întoarcem mereu acasă, acolo de unde am pornit. Ne bucurăm că Mira ne-a făcut această propunere şi suntem curioase dacă lui Smiley îi va plăcea varianta noastră. Pe Mira am urmărit-o la ‘Vocea României’. Are o voce puternică şi un timbre special. Ne dorim să mai colaborăm şi cu alte ocazii“, declară Andreea Runceanu (Amadeus).

 “Mi-a plăcut ‘Acasă’ încă de la început şi mi-am dorit să fac un cover. Aşa că, atunci când am decis să filmez un live session, piesa lui Smiley a fost prima opţiune. Sper ca oamenilor să le placă această versiune împreună cu fetele de la Amadeus cărora le multumesc pentru că au acceptat propunerea mea”, a spus Mira.