Mirabela Dauer: ”Dumnezeu m-a trimis la analize”

Apropo.ro / 18.05.2018, 10:24
Mirabela Dauer: ”Dumnezeu m-a trimis la analize”
Mirabela Dauer, una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe de la noi, este gazda Oanei Turcu în cea mai nouã ediţie a emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”. Artista povesteşte pe larg despre felul în care a reuşit să treacă peste problemele de sănătate şi le arată telespectatorilor casa şi grădina sa, locul superb în care se reîncarcă cu energie zi de zi.

”Dumnezeu m-a trimis la analize şi tocmai de-asta am ştiut întotdeauna că voi fi bine. Nu mi-am făcut griji nici măcar o clipă. Eu consider un lucru: atât timp cât nu faci rău nimănui, Dumnezeu te iubeşte.  Cred că fiecare primeşte ce sădeşte. Eu merit să fiu iubită, pentru că sunt un om bun. Şi n-am să mint niciodată şi n-am să înşel niciodată. Mi-am cunoscut  în ultima perioadă prietenii adevăraţi, cei  care au stat alături de mine. Oameni cărora le pasă de mine, asta vreau eu, atât. Una dintre prietenele mele a avut grijă de mine, a stat cu mine în rezervă. Am câţiva oameni care mă ajută”, mărturiseşte Mirabela Dauer în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Despre felul cum şi-a revenit imediat după intervenţia chirurgicală dificilă prin care a trecut, dar şi despre oamenii care o ajută în mod constant, Mirabela Dauer vorbeşte duminică, de la ora 16.30, la Antena Stars.