Mirabela Dauer, probleme grave de sănătate din cauza dietei Dukan. La ce pericole te expui

De: Cristiana Trifu / 17.11.2017, 14:21
Mirabela Dauer, probleme grave de sănătate din cauza dietei Dukan. La ce pericole te expui
Mirabela Dauer a încercat să slăbească urmând regimul alimentar Dukan şi a fost la un pas să ajungă pe mâna medicilor.

Cântăreaţa a urmat dieta Dukan timp de 6 luni.“Eu nu tin nicio dieta. Am tinut, m-am saturat de diete. Nu au avut efect. Am tinut tot ce exista, inclusiv Dukan. Da, am avut probleme, am tinut 6 luni Dukan. N-am ajuns la spital pentru ca am avut norocul sa am langa mine prieteni buni care au zis “Gata!”… pentru ca nu-mi era bine din anumite puncte de vedere. Nu am avut probleme cu ficatul, ci cu rinichii. Proteine multe… si eu si asa sunt mancatoare de carne… “, a declarat Mirabela pentru wowbiz.ro.

Mirabela Dauer a vorbit despre un moment tabu – de ce s-a căsătorit!

Ce pensie are Mirabela Dauer! „Nu e normal, dar …”

A slăbit fără dietă

Mirabela Dauer a slăbit 14 kilograme printr-o metodă foarte simplă şi fără a ţine regim.  În urmă cu 3 ani şi jumătate, cântăreaţa a găsit o metodă de slăbire sănătoasă şi care funcţionează perfect. 

„Am slăbit 14 kg. Eu nu ţin regim pentru că eu sunt gurmandă şi nu pot să ţin regim. Nu am cum să ţin regim. Numai dacă mănânci ceva, eu salivez. Acum e mai greu, mi-e poftă şi nu pot mânca. Nu mi-am tăiat stomacul pentru că nu era necesar. Beau apă fiartă cu lămâie pe stomacul gol de 3 ani şi 6 luni. Singurul lucru pe care îl fac şi este extraordinar. Acum 3 ani şi jumătate, stilista mea mi-a zis să beau apă fiartă cu lămâie, ea bea şi cu miere dar mie nu-mi place mierea, mie nu-mi place nimic dulce. Apă fiarta cu lămâie pe stomacul gol. Pe vremuri se făcea aşa. Nu a făcut decât să-mi strângă stomacul”, a spus Mirabela Dauer la o emisiune tv.