Miranda Kerr, concediată de la Victoria’s Secret?

De: Gabriela Voicu / 11.04.2013, 09:36
Miranda Kerr, concediată de la Victoria's Secret?
Brandul american Victoria''s Secret ar putea renunța la colaborarea cu modelul Miranda Kerr deoarece nu este la fel de "profitabilă" ca alți îngeri din echipă.

Brandul american Victoria”s Secret a decis să renunțe la Miranda Kerr și să nu mai prelungească contractul acesteia în valoare de 1 milion de dolari.

Motivul? Ea nu ar mai aduce încasări suficient de mari pentru colosul din industria lenjeriei intime. Imaginea modelului australian, în vârstă de 30 de ani, nu este profitabilă, față de ceilalți îngeri de la Victoria”s Secret, precum Candice Swanepoel și Alessandra Ambrosio care au crescut cota vânzărilor, potrivit presei internaționale.

Miranda Kerr

Miranda va realiza shootinguri pentru diverse cataloage semnate Victoria”s Secret, dar nu va mai face parte din echipa îngerilor pentru aceste ședințe. Ed Razek, purtătorul de cuvânt al brandului de lenjerie intimă, nu a negat zvonurile cu privire la contractul lui Kerr, dar a ținut să precizeze că Miranda va defila pe podium, în noiembrie 2013, la showul organizat de Victoria”s Secret.