Miranda Kerr va fi noua imagine a brandului H&M

De: Marian Andrei / 06.02.2014, 10:30
Miranda Kerr va fi noua imagine a brandului H&M
Miranda Kerr o va înlocui pe Gisele Bundchen, fiind aleasă pentru a fi imaginea H&M în campania internațională care va promova colecția de primăvară - vară a mărcii suedeze.

Alegerea Mirandei Kerr pentru campania de promovare coincide cu extinderea retailerului suedez în Australia și Filipine, unul dintre cele mai mari magazine H&M urmând să fie deschis în Melbourne.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Prin înlocuirea lui Gisele Bundchen, Miranda Kerr are toate șansele să treacă pe primul loc în topul celor mai bine plătite fotomodele, alcătuit de revista Forbes, pe care Bundchen l-a dominat în ultimii șapte ani.

Gisele Bundchen

Miranda Kerr și-a încheiat recent contractul cu brandul rival Mango iar în prezent este imaginea casei de bijuterii Swarovski și deține propria companie de produse de îngrijire a tenului, Kora Organics.

Miranda Kerr, în vârstă de 30 de ani, a fost, până de curând, unul dintre „îngerii” casei Victoria’s Secret. Top-modelul australian a fost căsătorită trei ani cu actorul britanic Orlando Bloom și au împreună un băiețel, Flynn, născut în ianuarie 2011.